040 - 49 10 30 info@femmesalong.se

Fransförlängning / Microblading 3D

Fransar och Ögonbryn (Yildiz Krckovski)


Mitt namn är Yildiz och jag är utbildad fransstylist och laserspecialist samt diplomerad kosmetisk tatuerare. Hos mig kan ni göra fransförlängning, microblading av ögonbryn samt plock/vaxning/styling/färgning av ögonbryn och fransar. Jag arbetar även med hårborttagning med laser, se separat sida i menyn om detta.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor och funderingar. Bokningar görs helst via Bokadirekt. Instagram och Facebook uppdateras dagligen med nya bilder, följ och gilla gärna. Varmt välkomna till mig!

Nu gör jag även 3D-bryn i stråteknik. VIKTIGT! Om du har en gammal tatuering på dina ögonbryn så måste du boka en konsultation med mig först. Det går även bra att skicka närbilder via mail eller sms. Jag använder enbart produkter av högsta kvalitet, som är skonsamma för huden.

Det viktigaste med fransförlängning är noggranhet och separering av fransarna, för att få förlängningen så naturlig och hållbar som möjligt. I många fall ser man spretiga och skadade fransar då det ej utförts på professionellt sätt. Med längre fransar vaknar du med en fräschör som man knappt vågar drömma om, man känner sig snygg i alla lägen.

 

Se priser och boka tid här!