040 - 49 10 30 info@femmesalong.se

Hudvård / Ansiktsbehandling

Noor Nabil

Noor är din personliga hudterapeut som utformar den bästa, tänkbara, anpassningsbar hudvården för dig och dina önskemål. Noor har en internationell CIDESCO examen och är ansluten till SHR (Svergies Hudterapeuters Riksförbund). Noor har ställt upp i SM och tävlat inom Svenskt Mästerskap inom Hudvård 2018. Noor är energisk och alltid ligger i framkant för att ständigt uppdatera sina kunskaper och hänga med i svängarna. Trots sin unga ålder har hon hunnit med att även studera till psykoterapeut och tog examen år 2017.

Noor har ett öga för detaljer och starkt fokus efter resultat på alla nivåer - hon erbjuder en hög professionalitet med en trygg känsla. Som kund hos oss får du en hudterapeut dom är expert på just dig och din hud.

 

Skin Boost 75 min

Rengöring, peeling, ånga, portömning, brynformning, ansikts- och dekolletagemassage, mask och avslutande hudvård. En riktigt lyxig behandling som stimulerar alla dina sinnen. I denna behandling ingår allt du kan önska dig. Efter behandlingen är huden ren på djupet och boostad med aktiva ingredienser, fukt och näring! Behandlingen anpassas alltid. Passar dig med torrhy, känslig, rosacera, porer, linjer och rynkor, hyperpigment, ojämnheter eller som bara önskar en härlig stund med finare hud som resultat.

 

Complete Skin 90 min

Rengöring, enzympeeling, ånga, portömning, brynformning, fransfärg & brynfärg, rygg- och ansiktsmassage, mask och avslutande hudvård. Denna behandling passar för dig som både önskar resultat & avkoppling. Hos oss ger vi din hud och ditt sinne en återhämtning i dagens stressfyllda informationssamhälle. Behandlingen inleds med en ryggmassage och avslutas med en komplett ansiktsbehandling med färgning av bryn och fransar - extra allt!

 

Clarifying 60 min

Rengöring, peeling, ånga, portömning, mask och avslutande hudvård ​ Mild men effektiv och rengörande behandling med läkande egenskaper för fet, tilltäppt, oren eller annan problematisk hud - "tonårshud". Görs med fördel i kur på 4-6 gånger med 4 veckors mellanrum samt med hjälp av rekommenderade hemvårdprodukter för maximalt resultat.

 

Avancerad Ansiksbehandling Microneedling För hela ansiktet ink. hals.​ 60 min ​

Ingår rengöring, kemisk peeling, serum/booster och en lugnande mask som dämpar rodnaden i huden.​

Microneedling är en avancerad ansiktsbehandling för många olika hudproblem som ärr, större porer, bristningar, fina linjer och rynkor, pigmenteringar, åldrad och spänstfattig hy. I behandlingen används 22 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så sätt skapa en kontrollerad hudskada. Pennan har fördelen att nåldjupet kan justeras mellan 0.25 och 2.00 mm under behandlingens gång för att uppnå optimal effekt för specifika behandlingsmål. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin i papillära dermis. Dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till en reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, det vill säga förbättring av hudens struktur, fasthet och fukthalt.
På salongen arbetar vi med ett nåldjup mellan 0,25-2,00 mm.​

Inför behandlingen: Behandlingen utförs med minsta möjliga obehag. Upp till 0,5mm är nålningen i princip smärtfritt. Själva mikronålningen går snabbt - max 15 minuter. För maximal effekt utföras alltid en peeling på salongen varje gång.
Efter behandlingen: Huden är oftast röd och svullen efterråt men lägger sig efter 1-2 dygn, undvik helst makeup, dusch, bastu och rengöring samt undvik solning på 24h. Byt gärna örngott och rengör dina makeup-borstar för att minska bakterierrisk på huden. Pilla inte på ansiktet på 24h.​

Behandlingen arbetar
– mot slapp och rynkig hud
– akneärr och stora porer
– pigmentering och solskadad hud

Hudföryngring: 4-6 behandlingar, minst 4 veckors mellanrum
Akneärr/Ärr: 6-8 behandlingar, minst 4 veckors mellanrum

 

AHA 30 min

Rengöring, mask, kylande mask, avslutande hudvård anpassade för dig.

En kraftfull peeling som innehåller 25% AHA-syror. AHA-peeling har bevisat resultat över hela världen. Denna behandling ger synliga och långsiktiga förbättringar i hudens struktur och utseende. Kombinationen av de starka syrorna förnyar snabbt & säkert hudens celler, reducerar rynkor, pigmentförändringar, jobbar på acne, jämnar ut hudtonen och mjukgör ansiktet. Rekommenderas i kur, 4-7 gånger, 1 gång i veckan.

Behandlingen arbetar – mot ojämn hudton och pigmentfläckar – mot hudens åldrande, rynkor och linjer​ – akne eller synliga porer​ – torr och skadad hud – för ökad fuktnivå i huden

 

Ögonbryn & ögon 30 min

Brynfärg, plockning/vaxning, formning & styling

Ögonbryn anses vara hela ramen för ett ansikte. Idag är det trendigt med ett par snygga och välvårdare bryn och är för många det viktigaste. Snygga bryn kan pigga upp trötta ögon och ge ett lyft för ansiktet. Färgen varar upp till 4-6 veckor.

 

Bryn & Fransar 30 min

Färgning av bryn och fransar, plockning/vaxning, formning och styling av bryn. Färgen varar upp till 4-6 veckor. ​ ​

 

Lash Lift 60 min

Inklusive keratinbehandling som stärker och reparera fransarna. Slipp fransböjare och får böjda fransar upp till 6-8 veckor.​

 

Make up ​ ​45 min

Önskar du mig på plats hemma hos dig? Kom in till salongen, maila eller ring så kan vi komma på en gemensam lösning!​ ​Önskar du hjälp med din makeup inför festliga tillfället? Boka gärna in en fest-makeup. Vi anpassar alltid färger och stil efter dina önskemål.

 

Bal-Makeup 60 min

Vid speciella tillfällen vill man gärna se extra bra ut. Du som kund är alltid i fokus och superviktigt att du bli både snygg och nöjd! I samband med bokning planerar vi in en konsultation där vi utför en gratis testsminkning för att komma överens.

 

Vaxning

Vi erbjuder vaxning på oönskad hårväxt för kvinnor och män. Resultatet varar upp till 4-6 veckor beroende hårets tillväxtfaser. När hårstrået växer ut efter en vaxning upplevs det tunnare och mjukare än en vanlig rakning. Fördelen med vaxning är att ni slipper irriterad hud, plitor och inåtväxta hårstrån. Håret bör vara minst 0,5 cm långt för vaxning. Inför behandling: Använd gärna peeling eller skrubba med lofavante på området du vill vaxa, använd ej kemisk peeling/AHA produkter 2 dagar innan. Vi utför ej på inflammerad eller solbränd hud. Efter behandling: Ej dusch, deo, body lotion, träna, basta eller sola på 24h, ej kemisk peeling/AHA på minst 2 veckor.

 

Se priser och boka tid här!