040 - 49 10 30 info@femmesalong.se

Naglar

Manikyr och Pedikyr (Josefin Månsson)

Mitt namn är Josefin och jag är en glad och nyfiken person som tycker om att få vara kreativ. Jag har tre stora passioner i livet: Djur, böcker och naglar. I salongen arbetar jag med att måla naglar och det gör jag med märket CND Shellac. Jag älskar att skapa snygga naglar och det viktigaste för mig är att du är nöjd efter behandlingen!

 

 

Shellac – CND
Längtar du efter hållbara och fräscha naglar där lacket inte flagnar, utan sitter högblankt i 14 dagar? Då ska du prova det senaste lacket, Shellac- Originalet för gelélacket! Lacket som appliceras lika enkelt som traditionellt nagellack men som UV-härdas för att få styrka och hållbarhet som gelénaglar. Du väljer enfärgat lack, glitter eller fransk manikyr.Då man inte behöver fila eller rugga upp de naturliga naglarna behåller de sin ursprungliga styrka och tjocklek.

I behandlingen ingår en lättare manikyr. Formulan är 3-fri vilket innebär att den varken innehåller formaldehyd, toulen eller DBP (dibutylftalat) då dessa är allergi- och cancerframkallande.

Vill du ha något mer på naglarna än bara färg? Jag har glitter, folie, stamping, stenar, klistermärken och Swarowski-stenar.

Återbesök rekommenderas var 2:e – 3:e vecka beroende på din nagel-kvalité.

 

Se priser och boka tid här!

 

 

@nailsincolours

Instagram has returned invalid data.